In het eerste consult neem ik een uitgebreide anamnese bij je af. Hierin stel ik vragen die betrekking hebben op je voedingspatroon, huidige gezondheid, gezondheidsverleden met de daarbij behorende klachten, beweegpatroon, stresslevel en motivatie. Verder analyseer ik onder de microscoop een druppel van jouw bloed en doe ik een vrije radicaal test met droog bloed. Hierbij is ook een mogelijkheid om mee te kijken via het beeldscherm en foto’s te maken.

Vanuit deze informatie kan ik adviezen geven over eventuele suppletie, verandering in levensstijl of een voedingsschema op maat aanbieden. Eventuele vragen over hormonen, klachten of voeding kunnen in dit consult gesteld worden.

Je krijgt van mij een rapport mee met foto’s, die je eventueel met de huisarts of de rest van de familie kunt bepreken.

 

Wil je graag persoonlijke begeleiding om jouw doelstelling te bereiken, dan heb je de keus uit twee pakketten.

   Foodie Fit
   Je wilt geen dieet, maar je wilt wel van die extra kilo’s af. Dit wil je graag met begeleiding doen, zonder calorieën te tellen. Je wilt bewuster worden van de keuzes die je dagelijks kunt maken op gebied van voeding, gezondheid en beweging. Dit pakket duurt twintig weken en in die tijd kom je 10x op consult. Met de eerste anamnese bepalen we je doelstelling en wordt je gemeten en gewogen. Tussen de consulten door begeleid ik je via E-mail en beantwoord ik je vragen. Tijdens elk consult bepaal jij hoe groot de stappen worden gezet. Ik garandeer niet dat je binnen 4 weken een bikini model bent, maar wel dat je over 10 jaar nog profijt hebt van de informatie die je in deze 20 weken mee krijgt. Het gaat niet om welke voedingsmiddelen je moet vermijden, maar waarom je die voedingsmiddelen moet vermijden. Dat geeft uiteindelijk de omslag in je mind en in je leefpatroon.
   Healthy You
   Je wilt van je lichamelijke en/of hormonale klachten af. Hierbij kun je denken aan huidklachten, moeheid, overgangsklachten, allergieën, darmproblemen, trage schildklier, slaapproblemen, bijnieruitputting (burn-out) of migraine. Dit pakket duurt 10 weken, waarin je 5 keer langs komt voor een consult met daarin een levend bloedanalyse. Tussen de consulten door kan ik je vragen via E-mail beantwoorden. Reken er wel op dat sommige dingen niet alleen met voeding worden opgelost, maar dat daarbij ook natuurlijke suppletie gebruikt kan worden. Ter ondersteuning van je voeding en om tekorten aan te vullen.

Voor ouders die met hun kind op consult komen adviseer ik eerst een eenmalig consult, vandaaruit kunnen we kijken wat het meest geschikt is qua begeleiding en ondersteuning.

Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak maken, dat kan via het inschrijfformulier.